Artro Optima weer geopend

Afgelopen vrijdag mochten wij, als paramedische-branche, weer openen voor al onze klanten. De afgelopen dagen zijn we dus weer volop aan het behandelen geweest. Uiteraard doen we dit door ons samen aan bepaalde regels te houden. De belangrijkste punten zijn:

  • Bij griep, benauwdheid of andere luchtwegklachten verzoeken wij u niet te komen en de afspraak te verzetten, totdat de klachten weg zijn.
  • Neem uw eigen badhanddoek mee, zodat we daar de behandelbank mee kunnen bedekken.
  • Uiteraard schudden we geen handen. Wel staat er bij de ingang desinfecterende gel om uw handen mee te kunnen desinfecteren. Doe dit voor en na de behandeling.
  • Wij vragen u om alleen te komen, en binnen te komen op het tijdstip dat de behandeling gepland staat. Zo voorkomen we dat u andere patiënten tegenkomt in de wachtruimte. Bij minderjarigen is een begeleider uiteraard wel welkom.

Uiteraard zorgen wij voor een schone praktijkruimte.

Als uw afspraak gepland stond en vanwege de maatregelen afgezegd is, neem ik contact met u op om deze opnieuw in te plannen.

Door de wachtrij die is ontstaan tijdens de afgelopen weken, is zelf een afspraak plannen via de site lastig. Mocht u een nieuwe afspraak willen plannen, kunt u dat het beste doen door contact op te nemen via de telefoon of mail.