Artro Optima opent haar deuren!

Op 31 juli aanstaande is het zover: artrokinesiologiepraktijk Artro Optima opent haar deuren in Nieuwe Niedorp. Vanaf deze datum kunt u op maandag en vrijdag hier terecht voor een behandeling. 

Artrokinesiologie is een nieuw begrip. Kort samengevat is artrokinesiologie een behandelmethode waarbij de beweeglijkheid van elk gewricht wordt geoptimaliseerd en hierdoor uw houding verbeterd. Klachten zoals pijn en stijfheid nemen af. Op onze website staat een overzicht van de behandelde klachten, zie: https://artro-optima.nl/

Naast deze uitleg zal er de komende tijd nog meer uitleg en verhalen van onze klanten online verschijnen. Via Facebook houden we u graag op de hoogte. Daarnaast kunt u met vragen altijd contact opnemen via de telefoon (+316 30 90 22 86) of email (info@artro-optima.nl).